Rucu Cucu OG Fem

Tangie x OG Kush

Tipus de cultiu : Indoor/Outdoor Dominant : Sativa Producció : Massiu THC : Super Alt (fins al 30%) Sabor : Fruity Àcid Efecte : Happy Chill Periode de floració : 7-8 setmanes Experiencia : Principiant
Selecciona la teva pack
Pack
  • 1
  • 3
  • 5
  • 25
Impostos inclosos
-
+

  • Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

    Enviament gratuït a partir de comandes de €250

    Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Llavors gratis a partir de 59,00 €

Enviament discret

Rucu Cucu OG Fem seeds

L’origen de la varietat de cannabis Rucu Cucu OG, de qualitat màxima, es troba en la col·laboració exclusiva entre Seedstockers i el famós raper argentí Homer el Mero Mero, un vell amic de Seedstockers i un gran apassionat del cannabis d’alta qualitat.

L’equip de breeders professionals de Seedstockers va decidir crear una varietat única, seguint les indicacions de gust i efecte que El Mero Mero té com a preferides. I el resultat va agafar a tothom per sorpresa! Després de 5 generacions seleccionant el millor, vam trobar la varietat perfecte: el fenotip que es va convertir en la llegendària Rucu Cucu OG.

Aquesta varietat d’alta qualitat s’ha fet creuant un esqueix especial de Tangie, seleccionat pel seu olor intens a mandarina i la seva gran producció, amb un clon original de la USA OG Kush.

El resultat és quelcom increïble que segurament no passarà desapercebut si es fuma a l’aire lliure. Considera’t avisat! L’intens olor a mandarina és fort i el seu gust és una barreja entre el gust dolç/cítric de Tangie i el gust a fusta i gasós d’OG Kush. Els nivells de THC son increïblement alts (si es cultiva correctament, pot aconseguir el 30% de THC). L’efecte és pesat, cosa que el nostre amic Home el Mero Mero desitjava després de seguir tots els processos de selecció des del principi fins el final.

No fa gaire, durant la seva última visita a Barcelona, va tenir l’oportunitat de provar, després d’un llarg procés de selecció, el resultat final i només a la primera pipada ja va dir: això és la fotuda Rucu Cucu OG!”.

La planta és vigorosa, robusta i fàcil de cultivar, amb només 8 setmanes de floració. Si es cultiva a l’interior, et recomanem vigilar-la d’aprop durant la 3a i 4a setmana de floració, ja que a vegades tendeix a estirar-se, especialment si es cultiva amb llums de sodi. La planta reacciona bé a diferents mètodes de cultiu com SCROG (molt recomanable), SOC, escapçat, i FIM. Durant la seva floració, l’olor de Rucu Cucu OG pot ser bastant intens, per la qual cosa et recomanem utilitzar un bon filtre de carbó per evitat que els teus veïns comencin a aixecar la cella. Per a gaudir millor del fort olor i l’increïble gust, et recomanem cultivar-la en terra (i si és possible, terra orgànica). El cultiu a l’aire lliure pot proporcionar grans satisfaccions ja que aquesta planta pot créixer increïblement bé en diferents condicions i és resistent al florit i a les altres temperatures. La producció és enorme i està llesta cap a l’última setmana de setembre o la primera d’octubre (hemisferi nord).

Estem molt orgullosos d’haver creat aquesta llegenda, la Rucu Cucu OG de veritat! Prova-la i comprova-ho per tu mateix. Estem segurs que no et decebrà.

També Interessant

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es