Els contractes entre l'empresa i el client relatius a aquestes condicions generals es regeixen per la legislació espanyola.

Política de privacitat de Seed Stockers

La política i responsabilitat de Seed Stockers es protegir la seva privacitat i confiança quan visita la nostra pàgina web o compra els nostres productes. En aquesta pàgina expliquem quines dades recollim al moment que vostè visita el nostre web. També expliquem per què recopilem aquestes dades i com millorem l’experiència de navegació al nostre web com a resultat d’aquest recull. La nostra política de privacitat només s’aplica als serveis de Seed Stockers, no som els responsables de la política de privacitat d’altres pàgines web i empreses. Al visitar i usar el nostre web, vostè accepta la nostra política de privacitat. Seed Stockers respecta plenament la privacitat dels visitants/usuaris del seu web i garanteix que tota la informació personal serà tractada de manera estrictament confidencial.

Com utilitza SeedStockers les dades recopilades
Serveis de Seed Stockers

Quan vostè fa una comanda de productes (o serveis) de Seed Stockers li demanem diferents dades personals (nom, adreça, codi postal, etc.) Aquestes dades s’utilitzen per a processar la seva comanda y s’emmagatzemen en un servidor segur propietat de SeedStockers o d’un tercer a Espanya. No barrejarem les seves dades personals amb altres dades, ni les vendrem mai a altres empreses

Comunicacions a Seed Stockers

Quan vostè envia correus electrònics o altres tipus de missatges a Seed Stockers, podem guardar les comunicacions. A vegades li demanarem les dades personals necessàries per a poder respondre a les seves preguntes i ajudar-lo. Aquestes dades s’emmagatzemaran en un servidor segur propietat de Seed Stockers o d’un tercer a Espanya. No barrejarem les seves dades personals amb altres dades.

Cookies

Seed Stockers recull dades per a la investigació amb la finalitat d’entendre millor els nostres clients i millorar els nostres serveis i productes. Aquesta pàgina web, com moltes altres, utilitza galetes, que son petits paquets de dades enviats des del web i emmagatzemats en el navegador mentre aquest navega pel web. Cada cop que l’usuari visita el web de Seed Stockers, el navegador envia la galeta de tornada al servidor per a notificar al web de l’activitat prèvia de l’usuari. Aquesta informació recopilada de la galeta s’emmagatzemarà en el servidor segur de Seed Stockers (o de tercers). Usem aquesta informació per a veure com els clients usen el web i per entendre millor l’activitat del web amb la finalitat d’oferir-li altres serveis i productes relacionats.

Objetiu

Seed Stockers no recull i utilitza aquesta informació per a cap altre propòsit excepte que per aquells específicament descrits en la nostra política de privacitat, a no sigui que haguem rebut el seu permís per escrit per fer el contrari.

Privacitat de pagament de Seed Stockers

Si vostè paga amb targeta de crèdit, targeta de dèbit, Mr. Cash, Sofort, Ideal, o qualsevol altre sistema de pagament que funcioni a través d’un tercer, les dades de pagament corresponents es transferiran al proveïdor de pagament. Al proveïdor de pagament no se li enviarà la seva adreça, dades de contacte o qualsevol altra informació innecessària.

Terceres parts

Seeds Stockers no proporcionarà les seves dades personals a altres companyies o individus. En alguns casos, les seves dades poder ser compartides internament, tot i que el nostre personal està obligat per un contracte de confidencialitat a respectar plenament la confidencialitat de les seves dades personals.

Alteracions

La política de privacitat de Seed Stockers està adaptada a la versió actual del nostre web. Els ajustaments o canvis en el web de Seed Stockers poden donar lloc a canvis en la nostra política de privacitat. Per tant, li aconsellem que revisi la nostra política de privacitat amb regularitat per si es produeixen canvis.

Dades personals

Seedstockers ofereix a tots els visitats la possibilitat de revisar, canviar o eliminar totes les dades personals que ens han estat proporcionades. Poden fer-ho accedint al seu compte en línia i canviant els detalls.

Ajustaments i acabament/eliminació de la newsletter

En la part inferior dels correus i missatges de Seedstockers trobarà els detalls per a posar-se en contacte amb nosaltres amb la finalitat de modificar les seves dades personals o deixar de rebre la newsletter de Seedstockers.

Ajustaments/eliminació de comunicació

Si desitja modificar o eliminar les seves dades personals dels registres de Seedstockers, posis en contacte amb nosaltres (els detalls es troben a la nostra pàgina de contacte).

Desactivar les seves cookies

Sovint els navegadors web estan configurats per acceptar galetes, però vostè pot ajustar el seu navegador per a que rebutgi les galetes o per a que li notifiqui quan se li envia una galeta. Tot i així, si vostè desactiva les seves galetes, pot notar que alguns serveis/funcions dels nostres webs no funcionen de la mateixa manera.

Preguntes i valoracions

Seedstockers revisa regularment les valoracions. Si té alguna pregunta sobre la nostra política de privacitat, posis en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte.

Productes de Seed Stockers

Seedstockers ven llavors de cannabis genuïnes com a souvenir per a col·leccionistes adults exigents. Degut a la naturalesa d’alguns dels nostres productes, vostè ha de ser major de 18 anys per a veure y/o comprar a Seed Stockers. Al comprar productes al nostre web, declara que és major de 18 anys.

Lleis locals

Enviem els nostres productes amb la condició que no siguin utilitzats en conflicte amb les lleis locals aplicables. Malauradament, la regulació i l’ús d’alguns dels productes que venem poden variar d’un país a un altre, per tant, li aconsellem que s’informi de les normes i lleis a la que està subjecte. Per aquesta raó, Seedstockers no pot acceptar cap responsabilitat per productes perduts en trànsit ( o interceptats durant el trànsit) en ruta a un país on son il·legals.
Seed Stockers es reserva el dret a negar-se a vendre llavors de cannabis a qualsevol persona que creiem que les cultivarà en un país on és il·legal cultivar-les.

Política de drogues

Seedstockers no fomenta l’ús, subministrament o producció de drogues il3legals o substàncies controlades.
Tota la informació proporcionada en el web de Seed Stockers és només pera finalitats educatives.
Seed Stockers fomenta el debat, la discussió i la investigació sobre la política de drogues. Estem a favor de polítiques amb un programa sòlid de minimització dels danys i una menor atenció a la sanció de la justícia penal.
Tingui en compte que fumar pot perjudicar seriosament la seva salut i pot ser fatal. Seed Stockers no fomenta el fumar.

Contingut / preus de Seed Stockers

A part de la descripció dels productes/serveis disponibles al nostre web, no garantim l’exactitud total de la informació proporcionada al web.

El preu i la disponibilitat del producte poden estar subjectes a canvis sense previ avís

Seedstockers no es fa responsable de les opinions expressades en les ressenyes de productes, blogs, comentaris, observacions o fotografies que es publiquen en aquest lloc. La publicació d’opinions i comentaris de tercers no significa que estiguin avalats, preferits o recomanats per Seed Stockers o qualsevol dels nostres treballadors.

Copyright i marques registrades

Seed Stockers no dona cap dret o interès en cap dret d’autor. Seed Stockers tampoc atorga drets de propietat intel·lectual sobre cap producte ni el dret a copiar-los. Els drets d’autor del web de Seed Stockers i el contingut del software, el web, les imatges i les pàgines relacionades amb el web de Seedstockers son propietat de Seed Stockers o estan sota llicencia de Seed Stockers. No pot ser usat, copiat o alterat sense el consentiment específic de Seed Stockers. Els drets d’autor s’estenen al disseny, aspecte i sensació del web de Seed Stockers, totes les fotografies usades al web i els materials de marketing de Seed Stockers.
Vostè pot utilitzar el contingut del web de Seed Stockers només per a ús privat i no comercial, és a dir, només per a veure, copiar i imprimir parts del contingut del web de Seed Stockers i fer comandes.
Seedstockers, el nostre web, els nostres logotips, els noms comercials (o marques comercials de Seed Stockers) no poden ser usats per cap altra persona sense el nostre consentiment exprés. Les marques registrades de les marques venudes al nostre web de Seed Stockers pertanyen als seus respectius propietaris.

Disputes

Convidem als clients a posar-se en contacte amb Seed Stockers a través del formulari de contacte del nostre web o per telèfon (veure la nostra pàgina de contacte)en relació amb preguntes o comentaris sobre els nostres productes o comandes. Si per qualsevol raó no està satisfet amb la solució oferta per la nostra banda, posis en contacte amb l’Oficina europea de resolució de conflictes en línia http://webgate.ec.europa.eu/odr/;

Devolucions i reemborsaments

Segons les normes de la UE, un comerciant ha de reparar, substituir, rebaixar el preu o reemborsar-lo si els bens que va comprar resulten defectuosos o no son o funcionen tal i com s’anuncien. Si vostè va comprar un bé o servei en línia o per altres mitjans (telèfon, correu electrònic, venedor porta a porta), també té dret a cancel·lar i retornar la seva comanda dins els 14 dies, per qualsevol raó i sense justificació. Dins la UE té dret a tornar aquestes compres en un termini de 14 dies per tal de rebre el reemborsament complet. Pot fer-ho per qualsevol raó, fins i tot simplement ha canviat d’opinió. Si per qualsevol motiu desitja retornar la seva compra, posis en contacte amb nosaltres a info@seedstockers.com i trobarem la solució que millor s’adapti a vostè.
Barcelona Agro Products SL. CIF: B66905662. Hoja B-495753 Tomo 45684 Folio 69