El banc de llavors de cànnabis de primera qualitat que ofereix la millor relació qualitat-preu.

Què oferim?

Llavors de cànnabis d’alta qualitat.
Preus atractius i competitius.
Atenció al client personalitzada i altament professional.

EL NOSTRE VIATGE

De Barcelona al món. Fem història al món de la marihuana des del 2017, creant una comunitat de clients fidels a través de la nostra oferta de llavors de cànnabis d’alta qualitat dels millors productors de cànnabis del món al preu més competitiu del mercat. Com un dels líders del món del cànnabis que som, l’ambició de Seedstockers és creuar fronteres.

Aportem valor i diferenciació al mercat. Però, com ho fem?

product-img
FACTOR 1: EL PRODUCTE
Els nostres cultivadors només produeixen llavors de cànnabis d’alta qualitat.
Mai no comprometem la qualitat de les nostres llavors i mantenim sempre les nostres despeses baixes, garantint que tothom pugui accedir al nostre producte.
method-img
FACTOR 2: EL MÈTODE
Som un banc de llavors molt apreciat que ha aconseguit obrir una forat al mercat que ara creix ràpidament a tot el món. Això és degut a dos motius principals:
  • els nostres preus barats
  • la nostra manera d'enfocar les vendes
Els formats dels nostres envasos es poden adaptar a petites o grans quantitats, cosa que ens permet oferir un servei personalitzat.
team-img
FACTOR 3: L'EQUIP
Entenem que al mercat altament competitiu i dispers actual, no n'hi ha prou amb el producte per si sol.
Per això, el nostre èxit es basa en l’equip que està darrere de Seedstockers, proporcionant la millor experiència als nostres clients i avançant-nos a les tendències i necessitats del mercat.
Al llarg dels anys, hem creat un banc de llavors de cànnabis online amb un producte de gran qualitat, tangible i real que hi afegeix valor. Tanmateix, no hi ha cap història més important que la que els nostres clients construeixen amb nosaltres. Uneix-te a la nova generació de cànnabis Seedstockers.