Benvinguts a Seedstockers!

Cultivar una planta que sigui potent, sana i valuosa a partir d’una petita llavor de cannabis pot semblar màgia. El cànnabis es pot cultivar de moltes maneres: a l’aire lliure a la natura, en un jardí, en un hivernacle, en un balcó o en un armari de cultiu. Qualsevol persona pot cultivar cannabis i milions d’elles ho fan, normalment amb gran èxit!

A Seedstockers creiem que cultivar el teu propi cànnabis és la manera més rentable d'oferir un prducte mèdic o recreatiu fiable. Molta gent creu que, en comparació amb les seves fonts habituals, el cultiu casolà ofereix nivells de qualitat superiors. És per això que Seedstockers ofereix una gran varietat de genètica de cànnabis i així poder satisfer les necessitats de tot tipus de cultivadors.

Seedstockers va ser fundat el 2017 a Barcelona per un equip de professionals del cànnabis amb gran experiència i enfocat en la qualitat. Inicialment, es va començar a treballar amb una genètica de cànnabis clàssica i provada per oferir diverses varietats populars i aclamades per la crítica, incloses BCN Critical XXL, AK420, BCN Power Plant. Després, el 2018, es van incorporar unes quantes llavors guanyadores de copes cannàbiques provinents de genètiques excepcionals dels EUA com serien les varietats Gorilla, Cookies i Gelato. En aquest moment, i gràcies a la dedicació i passió de l’equip, Seedstockers ja era coneguda com proveïdor assequible i de confiança de llavors autoflorents i feminitzades. Part d’aquest èxit es basava en la col·lecció de plantes parentals d’elit seleccionades a Espanya des dels anys 1990 i principis dels 2000. Algunes de les genètiques de cànnabis noves provenien de breeders californians/dels Estats Units. Aquestes venien amb forts sabors dels EUA, amb rendiments XL i una potència excepcional, i han demostrat ser especialment populars.

El treball amb breeders experimentats, juntament amb les millors varietats de la vella escola i la genètica del nou món, ha permès que Seedstockers es converteixi en un dels proveïdors de llavors de cànnabis amb un dels creixements més ràpids de l'última dècada. La genètica de Seedstockers de millor rendiment està ara disponible a la col·lecció de llavors de cànnabis Seedstockers Superior i ofereix resultats realment excepcionals pel cultivador seriós. Cada any aquesta col·lecció s'amplia de manera constant amb les noves i millors genètiques que poden formar part del nostre banc i que passen les nostres proves de qualitat.

Amb milers de cultivadors que repeteixen i amb constants premis per el seu breeding, en fires i copes internacionals, Seedstockers s’ha establert definitivament i ha vingut per quedar-se! No important on/com cultivis el teu cànnabis, Seedstockers et proporciona les llavors de cànnabis adequades per tu, ja siguin genètiques clàssiques, llavors de cànnabis índica, llavors de sativa o les últimes novetats dels EUA.

Gaudeix cultivant amb Seedstockers!