AK420© Auto

AK47 BCN selection X Auto Sativa

Selecciona la teva pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Impostos inclosos

Ciclo de vida: 11 setmanes
Tipus de cultiu: Indoor/Outdoor
Dominant: Sativa
Producció: Enorme
THC: Mitjà (14 -22%)
Sabor: Pi
Efecte: Actiu
Experiencia: Principiant

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Enviament gratuït a partir de comandes de €250

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

AK420© Auto seeds

Una productora excel·lent en tots els tipus de climes

Seedstockers s'enorgulleix de presentar AK420 Auto, una versió autoflorescent de l'AK47. Aquesta autoflorescent fàcil de cultivar, d'alt rendiment i resistent a la calor dona excel·lent resultats en climes freds i càlids, gràcies a la seva excepcional resistència als patògens i a les malalties.

Els elaboradors de haixix i els artistes d'extracció trobaran que AK420 Auto és molt gratificant, i aquells que cerquen un cànnabis intensament potent no cal que busquin més. Amb un sorprenent total de 35% de cannabinoides i un 27% de THCA, pots estar segur que les flors de AK 420 Auto et mantindran flotant hores i hores. Els seus efectes no són per aquells que pateixen del cor, ja que provoquen eufòria, felicitat, alegria, sensacions cerebrals i creatives perfectes per al matí i el llarg del dia.

Als cultivadors principiants recomanem la nostra varietat automàtica AK 420 per la seva facilitat de conreu i els seus baixos nivells de manteniment, tot i que les plantes creixeran grans i altes. El seu aroma és d'un perfil floral i de pi complex, degut als seus alts nivells de limonè i cariofilè. Una auto resistent i robusta que és resistent fins i tot en climes més freds i que produirà flors amarades de resina d’una essència dolça, de llimona i d'herbes meravellosa.

Varietat autoflorescent AK420 – Fàcil de cultivar i perfecte per a principiants

Les llavors autoflorescents AK420 són molt adequades per aquells cultivadors que proven de cultivar per primer cop, ja que només requereix 13 setmanes des de la llavor fins a la collita tant a l'exterior i a l'interior. Això significa que si vius en un clima càlid com el del Mediterrani o a Califòrnia pots dur a terme collita rere collita sense interrupcions en les circumstàncies adequades durant tot l'any.

Aquesta varietat autoflorescent, en estat vegetatiu, creixerà durant les primeres 3-4 setmanes, abans de començar la floració automàtica, requerint 9-10 setmanes abans de la collita segons el fenotip i el clima. Les llavors autoflorescents AK 420 són una excel·lent opció per aquells cultivadors que ho fan per primer cop i son ideals per a una terrassa o balcó assolellat.

D’on venen les llavors autoflorescents AK420?

L’origen d’aquest creuament el trobem a la selecció BCN de la nostra mare holandesa de la vella escola AK47, una varietat feminitzada famosa per oferir una resistència excepcional als patògens i a les malalties, tenir l'estructura de creixement i espai interior obert, tenir gran potencial de rendiment i ser molt vigorosa en totes les seves facetes. Llavors vam agafar la nostra autoflorescent mascle i potent que havíem usat en altres projectes nostres i vam crear la descendència feminitzada.

El resultat és una auto de producció sòlida, que no depèn d'un cicle de llum establert i que es pot cultivar en interior o exterior amb resultats molt impressionants. Hem pogut millorar tots els trets més desitjables d'ambdós progenitors, inclòs un perfil prolífic de resina, cannabinoide i terpens. AK 420 Auto s'ha estabilitzat i només produirà plantes autoflorescents feminitzades, que floreixen automàticament independentment de la quantitat de llum que rebin.

Visualment, com son les plantes de cannabis AK420 Auto?

La varietat autoflorescent AK420 té el potencial de convertir-se en una planta molt gran que necessitarà espai per créixer! Una de les autos més productives del mercat, perfecte per als productors a escala comercial que busquen collites de grans dimensions en poc temps. Les plantes es tornaran altes i arbustives, amb una gran quantitat de branques laterals que s'omplen de flors denses, glaçades i de color verd brillant.

La seva estructura de creixement mostrarà un domini sativa i quan estigui llesta per a la collita, AK 420 Auto produirà una enorme cua central principal envoltada de branques laterals densament empaquetades. Quan les plantes estiguin a punt per ser collides, hi haurà una gran quantitat de retalls recoberts de sucre, donant a AK420 Auto un aspecte brillant. En general, una varietat autoflorescent fàcil de cultivar i de baix manteniment!

Com son les flors de AK 420 Auto?

Les flors de AK 420 Auto, un cop retallades, tenen un bonic aspecte i un gran atractiu visual. Cada flor és una flor recoberta de resina de la mida d'un polze, amb una densitat sòlida i difícil d'esprémer. El color de les flors de les llavors autoflorescents AK420 és d'un verd brillant, i els pèls de color taronja brillant embolicats al voltant del calze inflat i els tricomes de la mida del sucre, fan que no els puguis deixar d’admirar.

Qualitats aromàtiques de la varietat autoflorescent AK420 – terpens dolços, afruitats, a pi i cítrics

Una de les propietats úniques de AK420 Auto, a part del seu sorprenent 35% de cannabinoides totals, és el seu perfil de terpens. Les nostres proves de laboratori de cromatografia han revelat que té un alt percentatge de cariofilè i limonè. Aquesta deu ser la raó per la qual quan s'olora una planta viva de AK 420 Auto té una aroma agut, llagrimós, cítric i llimona amb matisos gasosos i humits. Un cop assecada i curada, el perfil del terpè es torna molt més afruitat, cítric amb tocs d'herbes i notes florals de pi.

Quin gust té AK 420 Auto?

Quan es fuma un blunt o un bong de marihuana de AK420, el gust a l’inhalar es pot descriure com a pi suau i herbari amb un toc de llimona dolça. A l'exhalar, el sabor es torna més picant, dolç y amb forts matisos cítrics.

Quin aroma tenen les autoflorescents de AK420?

Amb uns alts nivells dels terpens cariofilè i limonè, les flors curades de l’autoflorescent AK420 tenen un aroma atrevit, afruitat, cítric i especiat. El bubblehash, el haixix sec, el rosin i el BHO milloraran encara més els terpens, fent de AK 420 Auto una opció sàvia per als artistes d'extracció emergents.

Efectes de AK420 auto: Força que convida a la creativitat

Els nostres tests de laboratori han demostrat que les flors de AK 420 Auto tenen un 35% de cannabinoides totals, amb un nivell del 27% de THCA. Gràcies a la seva dominància sativa, els seus efectes són potents i duradors i faran que el teu estat d’ànim millori ràpidament fent que tinguis una mentalitat altament motivada, optimista, creativa i concentrada.

Amb onades d'eufòria i un efecte cerebral creixent, AK420 Auto és perfecte per al matí i durant el dia, així com per aquelles persones que han de fer moltes coses o tenen una gran llista de feines pendents. Músics, escriptors, artistes i gamers trobaran que aquest cultiu desencadena pensaments creatius.

Manual de cultiu

Com s’han de cultivar les llavors autoflorescents de 420?

Les llavors autoflorescents de 420 poden plantar-se en una torreta gran, i creixeran ràpidament fins a convertir-se en un arbust de petites dimensions. Després de 4 setmanes, florirà independentment de la quantitat de llum del dia a la què estiguis exposades.
El nostre principal consell per a cultivar aquesta varietat que necessita poc manteniment, és mantenir els nivells de nutrients baixos. Creiem que aquesta planta pot aguantar grans quantitats d'aigua; tot i així, les plantes prefereixen un nivell de C.E. més baix. A més a més, planta-les directament en grans torretes com les de 19 litres per així obtenir unes plantes encara més grans.

Com s’ha de cultivar la AK 420 Auto a l’exterior?

Quan es planten llavors autoflorescents AK-420 a l'aire lliure, es poden plantar sense necessitat d'esperar a finals d’any per induir la floració. Això vol dir que en un clima càlid i a l'aire lliure, les llavors autoflorescents AK 420 es poden plantar de març a octubre, i en aquells que experimenten climes més difícils com seria el nord d'Europa s’hi poden plantar de maig a setembre.

Les plantes necessitaran 13 setmanes senceres abans d'estar a punt per la collita, i a causa de l'estructura i l'aspecte de creixement gran i arbustiu, pots esperar que les plantes siguin resistents als forts vents, a l'estrès per calor, a les temperatures fredes nocturnes, la a floridura, als insectes, als patògens i altres malalties relacionades amb les plantes. Les plantes AK 420 poden créixer molt altes i arribar a una alçada final de 120 cm - 150 cm. En una instal·lació de Sea of Green on les plantes es cultiven en testos petits i molt junts aquestes llavors funcionen increïblement.

Les plantes automàtiques AK 420 prosperen en un clima càlid i sec i et produiran resultats excel·lents tot i estar en les pitjors circumstàncies; això fa que aquesta autoflorescent sigui una opció fantàstica per a qualsevol cultivador que busqui una híbrida robusta i fàcil de cultivar.

Com s’ha de cultivar AK420 a l’interior?

A l'interior, la AK 420 Automàtica és una bèstia de planta que oferirà rendiments monstruosos amb flors d'alta qualitat. Recomanem cultivar aquestes llavors a menys de 18-20 hores de llum per així obtenir els millors resultats.

A mesura que les llavors autoflorescents AK420 creixin, produiran una planta tupida i de mida mitjana que mostrarà una estructura de fulla sativa llarga i dentada amb dits prims. Una vegada que al final de la setmana 4 la floració comenci, les plantes necessitaran entre 9 i 10 setmanes més per produir els seus brots enganxosos i rics en terpens. No li agrada que li donin una gran quantitat de nutrients i creixerà de la seva pròpia manera si es planta en un medi de cultiu orgànic amb fongs endomicorizes i bacteris beneficiosos.

Sota la il·luminació HID, en un curt període de temps, AK 420 Auto pot arribar a ser massiva, amb alguns fenotips pesants que necessiten pals per ajudar a suportar les grans flors durant les últimes setmanes de floració. S'aconsella donar a aquestes autoflorescents molt d'espai superior, tot i que aquells amb espai reduït poden utilitzar tècniques d'entrenament de plantes que limitin el seu creixement superior per així reduir l'estirament i l'alçada final.

Una afegit excel·lent als hivernacles

Gràcies a l'alta resistència a la floridura i al llapó, els cultivadors d'hivernacle se n’adonaran que AK 420 Auto dona un bon rendiment, tot i estar sota la calor i la humitat més intenses. Això fa que aquesta varietat sigui molt adequada per a climes càlids i per a qualsevol persona que s’enfronti a un clima difícil i necessiti tranquil·litat. També suporta el fred i la baixada de temperatura amb facilitat.

Horari de rec i nutrició de AK 420 Auto

Regar les plàntules és una manera de donar-li nutrients. Assegura’t que no estiguin estressades ni els hi manqui res. Saber quan regar les plantes i la quantitat que poden absorbir, pot marcar una gran diferència respecte la salut de les arrels.

Quan les plàntules creixen, i durant les primeres 3-4 setmanes, l’alimentació de les plantes ha de ser sovint però en poca quantitat. Vigilar de prop els nivells d'humitat que hi ha dins el contenidor és molt important, i una bona manera d'assegurar-se que els testos estiguin ben oxigenats és regant suaument les vores.
Després de regar-les lleugerament durant les primeres 3-4 setmanes, recomanem regar només quan els pots estiguin totalment secs. L'equilibri entre humit i sec afavorirà que les arrels surtin buscant aire i humitat. Un cop s'hagin regat les plantes autoflorescents AK-420, hauries d'esperar que les torretes siguin més lleugeres i estiguin seques abans de tornar a regar-les.

Pel que fa a la nutrició, durant el cicle de vida de les plantes hi ha diverses maneres en les què un cultivador pot subministrar els nutrients pertinents. Primer de tot s’han d’utilitzar aliments durs com seria la terra i el compost combinats amb una dieta de només aigua. L'altra forma és utilitzar nutrients líquids que proporcionin una quantitat ben equilibrada de nitrogen, fòsfor i potassi.

Les plantes de cànnabis autoflorecients voldran tenir un alt nivell de nitrogen disponible durant les 4 primeres setmanes, i després una solució nutritiva dominant P-K a partir de la setmana 4. Durant la floració, el millor és abandonar els nivells de nitrogen i centrar-se en el fòsfor i el potassi. El guano de ratpenat pot ser un excel·lent nutrient orgànic per a autoflorescents i si no pot ser, doncs qualsevol nutrient de floració d'una marca de cànnabis funcionarà de meravella.

Els 7 millors consells de Seedstocker per cultivar la varietat autoflorescent AK420

1. Assegura’t que tens molt espai per a què les plantes creixin, tant si estem parlant de l’interior o a l'aire lliure. AK420 expressarà el seu predomini sativa, cosa que vol dir que les plantes poden créixer ràpidament i fer-se molt grans. El nostre consell aquí és disposar de, com a mínim, 150 cm d'alçada i molta amplada.

2. A diferència de les varietats de cànnabis fotoperíodes que es mantenen en estat vegetatiu durant llargs períodes de temps i que es poden trasplantar, les autoflorescents prefereixen començar directament en un contenidor gran. Quan es tracta de AK 420 Auto, evita el trasplantament d'un contenidor petit a un de gran un cop les plàntules hagin crescut.

 

3. Quan es tracta de fer la teva solució de nutrients, és millor alimentar-les amb menys freqüència que altres plantes de cànnabis. Malgrat que la seva aparença sigui de grans dimensions, no li agrada que li donin un gran nombre de nutrients. Si vols utilitzar nutrients químics, t’aconsellem utilitzar un mesurador E.C per esbrinar quina força té la teva solució nutritiva.

4. Si cultives a l'interior, et recomanem donar a les plantes 18-20 hores d'il·luminació HID per així poder obtenir els millors rendiments. Tot i això, la nostra experiència ens diu que amb 18 hores de llum i 6 hores de foscor, la genètica 420 auto produirà les millors plantes.

5. Una bona idea és donar suport a les branques laterals que son més llargues, per així evitar que les flors caiguin per l’excés de pes. T’aconsellem utilitzar canyes de bambú o un enreixat de xarxa per donar-los suport, especialment durant els últims 21 dies de producció de flors.

6. Gràcies a la gran quantitat de retalls de sucre, fer bubblehash i haixix sec no ha sigut mai tan gratificant. L’AK 420 Auto produirà uns haixix de fusió increïbles. Et recomanem guardar totes les fulles sobrants i no deixar que es malgasti res que tingui tricomes.

7. Una de les coses més importants a tenir en compte a l'hora d’oferir el millor començament a qualsevol genètica de floració automàtica, és assegurar-se que el medi de cultiu sigui airejat i ple de bosses d'aire. Per això t’aconsellem utilitzar un medi de cultiu que tingui una proporció elevada de perlita, i assegurar-nos que el medi de cultiu estigui lleugerament regat i no sobresaturat, especialment durant les primeres 3-4 setmanes.

Compra llavors AK 42

Quan compris llavors automàtiques AK 420, pots estar segur que compres un cultiu de classe mundial que inclou els trets finals de la clàssica holandesa AK47. És una de les plantes més resistents del mercat actual, sent una varietat de baix manteniment, fàcil de cultivar i una varietat meravellosa d'entrenar i així millorar encara més els rendiments.

Qualsevol cultivador que gaudeixi de viure en un clima càlid ha de tenir aquesta llavors a la seva col·lecció, tot i que també suportarà amb facilitat els climes freds, humits i durs. Per primera vegada els fabricants de haixix podran fer una bola amb aquesta varietat autoflorescent, ja que està arrebossada de tricomes i produeix una mica de rosin i BHO de qualitat guanyadora.

També Interessant

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es