BCN Critical XXL© Auto

(Kritikal Bilbo X Critical Mas) X Auto Critical Mas

Selecciona la teva pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Impostos inclosos

Ciclo de vida: 11 setmanes
Tipus de cultiu: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Producció: Enorme
THC: Mitjà (14 -22%)
Sabor: Cítric Picant
Efecte: Happy Chill
Experiencia: Principiant

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Enviament gratuït a partir de comandes de €250

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

BCN Critical XXL© Auto seeds

Et presentem BCN Critical XXL Auto, la versió autoflorescent d’una de les varietats amb més èxit del catàleg de Seedstockers. No és estrany que aquesta varietat és elogiada per tot tipus de cultivadors; mostra totes les propietats que qualsevol persona voldria tenir per una autoflorescent: és una planta dura, ràpida i vigorosa amb un potencial per una producció fora del què és normal i un increïble aroma i gust. Poques genètiques son tant completes i fàcils de cultivar com aquesta. En aquest article descobriràs totes les característiques d’aquesta varietat clàssica que no decepciona mai, i on pots comprar les teves llavors de BCN Critical XXL Auto al millor preu.

BCN Critical XXL Auto: una productora sense precedents

BCN Critical XXL Auto és fàcil de treballar i es pot plantar tant a l’interior com a l’aire lliure. Aquesta planta produeix un gran nombre de flors amb increïble poder psicoactiu. És una de les varietats més productives dins la categoria d’autoflorescents. Prepara’t per una collita XXL que podràs dur a terme al cap de només 11 setmanes des del moment en que es germina la llavor.

No hi ha ningú que sàpiga valorar millor els beneficis de la família Critical que els cultivadors mediterranis. I és precisament aquí, a Barcelona, on hem creat un dels èxits més grans del nostre catàleg: BCN Critical XXL, la versió feminitzada més productiva i resistent d’aquest llinatge mai creada. A més a més, també hem creat la versió autoflorescent: BCN Critical XXL Auto, una varietat que manté els mateixos poders que la seva germana fotoperiòdica però que ha estat especialment dissenyada per satisfer aquells usuaris que busquen una varietat de cannabis que és més ràpida i fàcil de cultivar.

Quin és el llinatge genètic de BCN Critical XXL Auto?


El nostre equip de breeders ha posat un èmfasi especial en la combinació de les genètiques més exclusives per tal de crear aquesta varietat “Made in Barcelona”, donant com a resultat una autoflorescent increïble i d’alta qualitat que mostra trets realment especials.

Per tal de crear aquesta joia del cannabis, es van crear dues genètiques llegendàries: Kritical Bilbo i Critical + (ambdues del País Basc). Després, aquestes van ser creuades amb Critical Mass Auto per proporcionar una mica de caràcter autoflorescent i aconseguir l’equilibri sativa/índica perfecte, donant com a resultat una planta extremadament vigorosa amb un cicle de creixement de 75 dies des de la llavor a la collita.

Morfologia de BCN Critical XXL Auto: una varietat dissenyada per aguantar flors grans


BCN Critical XXL Auto té una predominança més tirant cap a índica, que dona com a resultat una planta amb moltes branques amb una estructura amplia i entrenusos curts, fent que produeixi un alt nombre de flors compactes i tupides.

Tot això és gràcies a uns espècimens espessos amb una cua central que sobresurt per sobre de les branques secundàries, tot i que aquestes també produeixen flors que son més llargues del normal i exhibeixen una característica capa de tricomes gebrats i enganxosos. Aquesta és una varietat molt resinosa cosa que la fa la perfecta candidata per fer extractes.

El potencial de rendiment de la BCN Critical XXL Auto és molt alt en relació amb el seu període de floració de només dos mesos. Després, obtindràs una collita que sorprendrà fins i tot als cultivadors més exigents.

En aquest sentit, la BCN Critical XXL Auto és una planta molt gratificant, i tots aquells que la proven, acaben repetint. Ha estat distingida amb una estabilitat increïble que es tradueix en una estructura ferma tant a les branques com a la tija que serveix per donar suport a flors molt pesades.

Propietats organolèptiques de la BCN Critical XXL Auto


Un altre atribut clau que ha fet que les varietats Critical siguin tan populars entre els cultivadors, és el seu aroma i gust indiscutibles. Ens referim a aquells matisos a cítric gustosos i intensos, els quals, en aquesta ocasió, venen acompanyats d’una aureola de tocs dolços i terrossos.

Quin sabor té la BCN Critical XXL Auto?


El resultat d’aquesta combinació és una fumada densa i compacte sense competidors que, al mateix temps, és suau i gustosa. Qualsevol fumador experimentat serà realment capaç d’agrair aquests matisos equilibrats: una simfonia de sabors en la qual tots els instruments estan sintonitzats i que acaba amb un gust posterior a llimona que t’aporta frescor a cada calada, fent que vulguis repetir una vegada i una altra.

Critical XXL Auto, una essència intensa i embriagadora


No podem oblidar-nos del seu aroma a llimona i Skunk intens. Aquest és el segell de BCN Critical XXL que s’ha pogut mantenir en la seva versió automàtica amb èxit, oferint una experiència sensorial completa.
El seu perfil terpènic amb predominança mircena és el principal responsable d’aquesta paleta organolèptica amb un rerefons terrós i molsós fusionat amb un toc especiat i, fins i tot, a llimona, cosa que confirma clarament el seu alt contingut pinè i limonè.

Efectes de la BCN Critical XXL Auto: potencia controlada


BCN Critical XXL Auto és caracteritza per la seva alta càrrega psicoactiva. Els seus nivells de THC poden arribar al 22 %, donant com a resultat un fort efecte que comença amb un viatge cerebral plaent i feliç que progressivament es transforma en una sensació suau de relaxació corporal de llarga durada.

Aquesta és una varietat amb un efecte molt equilibrat que reconforta i anima de la mateixa manera, i que ve acompanyat de suaus sensacions que contenen un gran potencial terapèutic.

Pel que fa a la relaxació corporal i mental, aquesta varietat és perfecta per aquells moments de màxima relaxació, per destensar els muscles, combatre l’estrès diari, o gaudir-ne just abans d’anar a dormir per tal de poder fer front a l’insomni.

manual de cultiu

  Com cultivar la BCN Critical XXL Auto a l’interior

La BCN Critical XXL Auto es pot cultivar eficaçment tant en interior com a l’aire lliure, demostrant els seus poders en diferents medis de cultiu.

To i així, sempre recomanem utilitzar un substrat airejat per tal d’accelerar els processos metabòlics de la planta. Torretes de 18 litres son les ideals per a evitar haver-les de trasplantar i poder treure el màxim profit d’aquesta varietat.

Així que, un cop les llavors estiguin germinades, col·loca-les directament a la torreta final: amb un cicle vital tant curt, és necessari maximitzar el potencial d’aquesta planta, evitant qualsevol tipus d’estrès que pugui reduir el seu desenvolupament (el trasplantament és un d’ells).

Fase vegetativa

Si fas cultiu d’interior, normalment pots utilitzar una un cicle fotoperiòdic de 18 hores de llum i 6 hores de foscor durant tot el cicle vital de la planta, tot i que es recomana un cicle fotoperiòdic de 20/24 per augmentar al màxim el seu creixement i la conseqüent floració. No obstant, no s’aconsella fer 24 hores de llum ja que la planta sempre agraeix una petita pausa de foscor, que ajuda a prevenir un estrès innecessari.

Degut al seu patrimoni ruderalis, la BCN Critical XXL Auto no creix gaire d’alçada cosa que pot ser especialment pràctic pel cultiu d’interior on l’espai vertical pot, a vegades, ser un problema, per exemple, si utilitzes una tenda petita.

Fase de floració

Tot i ser una híbrida que es decanta una mica més per la predominança índica, la BCN Critical XXL Auto es manté fidel als seus orígens Critical+ i creix com una sativa (de fet també té l’aparença d’una sativa), així que s’allarga considerablement durant el període de floració. Podràs obtenir plantes d’interior d’una mica més d’un metre d’alçada depenent de les condicions de cultiu, així que es recomana donar-li espai vertical per a poder aconseguir els millors resultats.

Aquest allargament vol dir que reacciona bé a diferents tècniques d’entrenament, cosa que a vegades és difícil d’aconseguir amb les autoflorescents degut al seu cicle vital tan curt. En aquest cas, no obstant, això està completament garantitzat gràcies a al vigor típic de la BCN Critical XXL Auto.

Quin tipus de programa de nutrició necessita la BCN Critical XXL Auto?

Degut a la seva mida, la BCN Critical XXL Auto no necessita grans quantitats de nutrients. Gràcies a la seva constitució forta i resistent, no és gaire tiquis miquis amb la qualitat de l’ambient en la que es cultiva i encara pot tirar endavant molt bé amb pocs nutrients.
Rega les teves plantes amb moderació però amb freqüència durant les primeres setmanes de vida. Una cosa que pot ser problemàtica per a la BCN Critical XXL Auto és el rec en excés del substrat, ja que podria bloquejar la planta i deixar de créixer.

Donat què les varietats autoflorescents maduren depenent de la seva edat, qualsevol estrès nutricional que puguin afrontar (com podria ser massa fertilització) si no es gestiona adequadament pot fer que creixin més a poc a poc. I sempre és més fàcil posar solució a un dèficit de nutrients que intentat corregir un excés d’aquests.

Els millors consells de com cultivar la BCN Critical XXL Auto

També recorda que els nivells de pH correctes per a una BCN Critical XXL Auto que creix en terra van d’entre 6.0 i 7.0 mentre que en sistemes hidropònics funcionen bé amb un pH d’entre 5.5 i 6.5. No necessites tenir una xifra exacta, així que el nivell mig de pH seria entre 5.5 i 6.5.

I no t’oblidis d’usar filtres de carbó activats per tal de controlar l’olor i que no cridi l’atenció. Tal i com ja hem esmentat anteriorment, és una varietat molt aromàtica, amb aromes intensos a cítrics i a Skunk, així que millor prevenir que curar i així no cal que hagis de donar explicacions als veïns.

Com cultivar la BCN Critical XXL Auto a l’aire lliure

A l’exterior, la BCN Critical XXL Auto és perfecta per aquelles àrees que tenen un clima càlid, sec, assolellat i llargs estius, com es pot trobar als països mediterranis. No obstant, si vius en una regió més al nord, també dona bons resultats si es cultiva en un hivernacle.

L’adaptació evolutiva de la genètica Critical a condicions adverses fa que aquestes plantes siguin fortes i resistents. Així que si vius en una zona on el clima pot canviar ràpidament, o si els nivells d’humitat i temperatura no son els ideals, aquesta planta ho tolerarà.

Fase vegetativa

Si vols cultivar cànnabis a l’exterior, la BCN Critical XXL Auto florirà sense que l’afectin les hores de llum de dia que rebrà. Per això, no hauràs d’esperar fins a l’agost (quan a l’hemisferi nord els dies comencen a ser més curts) per a què les teves plantes floreixin.

Si el temps a la teva zona és càlid, pots germinar les teves llavors autoflorescents Critical a finals de març o principis d’abril, i uns 75 dies després les teves plantes estaran llestes per la collita. Això et donarà temps per fer diferents cultius durant la mateixa temporada i així pots omplir el teu rebost més ràpidament amb flors exquisides.

Fase de floració

No obstant, si només vols fer un cultiu, aprofita l’estiu per treure el màxim profit d’aquesta varietat, ja que una llum solar més intensa farà que creixi al seu màxim potencial. La BCN Critical XXL Auto treu el màxim profit dels llargs dies de juny, cosa que la fa allargar-se d’una manera impressionant.

Ja que no creix molt i el seu període de floració es curt (no arriba als 2 mesos), és perfecta per aquells cultius on preval la discreció. Pot passar desapercebuda en un balcó o jardí, cosa que la fa la candidata ideal per espais urbans.

I com que és una varietat autoflorescent, no hauràs de preocupar-te per la pol·lució lumínica, així que no passa res si a la nit absorbeix la llum de la farola més propera.

Compra llavors de BCN Critical XXL Auto: La elecció ideal tant per a experts com per a principiants


Com que la planta BCN Critical XXL Auto és robusta i fiable, mostra gran resistència a la floridura i a les plagues, cosa que la fa molt fàcil de cultivar i indulgent per a qualsevol error que un cultivador principiant pugui fer. Gracies al seu cicle vital curt, aquesta varietat també és menys vulnerable a les aranyes roges, els tisanòpters, l’oïdi, etc. així que tindràs menys risc de tenir aquests convidats emprenyadors fent malbé la teva collita.

Amb tot, la BCN Critical XXL Auto és una planta de marihuana ideal per a principiants i per aquells cultivadors que volen una opció ràpida, fiable i de màxima qualitat. Aquesta varietat ve d’un llinatge llegendari, no dona problemes i té tot el què pots demanar d’una planta autoflorescent. I per arrodonir-ho, desprèn aquest deliciós aroma/sabor a Critical, Skunk i fuites cítriques de la vella escola juntament amb una frescor mediterrània que ha captivat a cultivadors durant dècades.

I ara Seedstockers t’ho ofereix de primera mà. Tot el què has de fer és comprar les nostres llavors de BCN Critical XXL Auto al millor preu de mercat a la nostra botiga online. No esperis més!

També Interessant

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es