Mandarin Panties© Auto

Mandarin Cookies x Pink Panties Auto

Selecciona la teva pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Impostos inclosos

Ciclo de vida: 9-10 setmanes
Tipus de cultiu: Indoor/Outdoor
Dominant: Indica
Producció: Gran
THC: Alt (23 - 26%)
Sabor: A herbes Cítric
Efecte: Happy Chill
Experiencia: Intermedi

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

Mandarin Panties© Auto seeds

La solució perfecta per aquells cultivadors més discrets que poden comptar amb un petit espai de cultiu, son les llavors de Mandarin Panties Autoflorescents. Aquesta autoflorescent manté les característiques de la Mandarin Panties, tant en sabor cítric com en efectes relaxants; a més a més és fàcil i ràpida de cultivar.

Aquesta varietat autoflorescent és una molt possible candidata a ser guanyadora de moltes copes pel seu alt contingut en THC, el sabor original de mandarina i les flors resinoses.

Només haurem d'esperar 75 dies des de la seva germinació fins a la seva collita. Aquests dies de més solen ser recompensats amb una collita abundant. Tot i la seva mida, en les millors condicions pot superar el metre d'alçada i oferir una collita que té poc d'envejar a les varietats fotoperiòdiques.

El seu període vegetatiu ens proporciona el temps necessari per poder preparar la planta i que així pugui suportar el major pes possible; al final dels primers 30 dies els primers pistils ja començaran a treure el cap.
Compra ara llavors de marihuana autoflorescents Mandarin Panties!

Informació de Cultiu

Interior

La Mandarin Panties Autoflorescent és una planta que s'adapta a diferents tipus de cultivadors, des dels més novells fins als més experimentats, i compleix totes les expectatives d'una planta ràpida i productiva. La versió autoflorescent segueix deixant veure la seva genètica de planta compacta, tot i que en les millors condicions pot assolir alçades que fan dubtar si és auto o fotoperiòdica.

Com moltes altres autos, no s'aconsella el canvi de torreta sinó que es recomana posar-la directament al contenidor definitiu, proporcionant-li una terra ben airejada amb perlita o fibra de coco. D’aquesta manera s’assegura el desenvolupament de la planta en les seves primeres 3 setmanes de vida.

Després dels primers 28-30 dies de període de creixement, les llavors de marihuana de Mandarin Panties Autoflorescent comencen el seu procés de floració, en principi lent, per després explotar al voltant de la 4-5 setmana de floració en grans formacions florals arrodonides. Depenent del fenotip, és possible que la resina aparegui sobre la tercera o quarta setmana de floració. Això faria que es manifestés la part més sativa de la seva genètica. Potser t’hauràs esperar fins als 75 dies per collir-la si el que vols és el seu màxim rendiment.

Exterior

L'estructura de la planta, una mica més oberta que el seu ancestre fotoperiòdic, la fa resistent i flexible a l'aire i als excessos d'humitat. Això dona la possibilitat de cultivar-la en zones una mica més humides sense haver de preocupar-se gaire dels atacs fúngics aeris.

El desenvolupament a l’aire lliure serà una mica més lent que a l'interior, mantenint un creixement discret. Acabat el primer mes de desenvolupament, viurà una explosió de la floració on en qüestió d'hores podrem veure la formació de nous pistils.

La Mandarin Panties Autoflorescent té alts continguts de THC i la seva abundant resina fa que quan exhales el seu fum les seves flors enganxoses et deixin unes traces d'olor molt específiques. Aquestes olors van des de la típica olor de cànnabis amb notes cítriques més o menys accentuades (d’aquí el nom de mandarina) a un ram de flors perfumat.
Els efectes seran molt agradables, lleugers i suportables, aixecant prou els ànims i activant l’estat físic per alegrar-te el dia. Et deixarà una sensació de relaxació que et permetrà descansar plenament.

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es