Moby Dick Auto

White Widow x Haze Auto

Selecciona la teva pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Impostos inclosos

Ciclo de vida: 11 setmanes
Tipus de cultiu: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Producció: Enorme
THC: Alt (23 - 26%)
Sabor: Dolç
Efecte: Happy Chill
Experiencia: Principiant

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

Moby Dick Auto seeds

La llavor Moby Dick Auto de Seedstockers forma part d’una genètica que cap cultivador vol perdre’s. Representa dècades de treball dur i la seva genètica beu de tot el món per tal de produir un dels exemples més espectaculars de genètica sativa domesticada disponible avui en dia. Una planta que floreix ràpidament, amb una producció exageradament pesant i que fa que sigui una varietat emocionant de cultivar i que s’hagi convertit en una de les preferides dels consumidors.

Genètica de la varietat Moby Dick


La varietat Moby Dick de Seedsctockers es la filla prodigi de la White Widow. A finals del 1980 i principis del 1990 la White Widow era la font d’innumerables rumors dins la industria. Tothom volia tenir una part de la widow original. Des de llavors, ha guanyat copa rere copa gràcies a la extensa neu que cobreix les flors que produeix i pels seus efectes forts i que perduren.  Creuant White Widow amb una varietat Haze desconeguda (segurament una haze original obtinguda dels germans Haze) hem creat una genètica sativa, Auto, al·lucinant i superpsicodèlica. Aquesta varietat té un període de floració més curt, fet que la fa adequada tant pel cultiu d’interior i exterior.

Característiques del cultiu


Com a resultat de mig segle de breeding específic, les llavors de Moby Dick Auto expressen algunes de les característiques més desitjades quan parlem de cultiu – incloent característiques no fotoperiòdiques, fent que aquesta genètica sigui l’adient pel cultiu a quasi tot el món sense haver de tenir en compte la quantitat de sol que podrien rebre. Les plantes en vegetació trauran profit i respondran bé a la poda i l’entrenament de les branques. Espera obtenir estructures de branques fortes que podran aguantar una gran quantitat de pes sense cap dubte; dit això, el fet de aconseguir unes collites abundants i pesades de les flors més anhelades, vol dir que la construcció d’una estructura de llaços i base de suport és vital si es vol cultivar una varietat Moby Dick. Gracies als trets no fotoperiòdics, espera obtenir plantes que comencin a florir al cap de 4-5 setmanes després de la germinació. Aquesta genètica té un temps de floració extraordinàriament curt per ser una genètica sativa i, de fet, aquells que n’entenen, pot ser que deixin que les seves plantes gaudeixin d’una o dues setmanes extres si el què volen aconseguir és extraure el millor d’aquell ancestre guanyador de premis que es troba a Moby Dick.


Perfil de cannabinoides i terpens


Les llavors Auto de Moby Dick produiran flors increïblement fortes i potents. La quantitat de tricomes, que son els que fan que sembli que està coberta de neu, son centres de producció de cannabinoides i terpens. Els nivells de THC poden arribar a un màxim de 26% i, en alguns casos, inclús s’ha informat de la presencia d’espores de THCV. Això podria explicar, parcialment, perquè l’experiència que es té i els efectes corresponents, son tan psicodèlics i potents. Espera notar gustos increïbles que et recordaran a vainilla i sucre. Així com altres genètiques poden ser, a vegades, massa potents pel que fa a l’olor, la varietat Moby Dick es lleugera i dolça d’una forma que molts consumidors troben refrescant. Alguns usuaris han descrit el perfil de Moby Dick com a cítric i amb una barreja que els recorda a l’eucaliptus.

Efectes de la varietat Moby Dick Auto


La varietat Moby Dick té una genètica que et deixa amb un pam de nas. T’afecta al cap amb força i ràpidament, i és bastant estimulant. Tot i que els seus efectes son molt potents, molts usuaris se senten molt productius i preparats per fer un munt de coses. Els increïbles antecedents ancestrals de la varietat Moby Dick es tradueixen també en un efecte durador. Aquest és el tipus de marihuana que et deixarà col·locat fins i tot, hores després de l’última pipada.

També Interessant

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es