Super Skunk Auto

Super Skunk X BCN Critical XXL Auto

Selecciona la teva pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Impostos inclosos

Ciclo de vida: 11 setmanes
Tipus de cultiu: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Producció: Massiu
THC: Mitjà (14 -22%)
Sabor: Picant Àcid
Efecte: Happy Chill

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

Super Skunk Auto seeds

L’heroïna de les Autos!

Seedstockers té l’orgull de presentar Super Skunk Auto. Hem creuat Super Skunk amb la nostra BCN Critical XXL Auto i la resta… és història. Vam crear un projecte Skunk de la vella escola que és una automàtica de floració ràpida i no depèn dels cicles d'il·luminació típics. Super Skunk Auto té una resistència extremadament alta als patògens, a l'estrès per calor i als climes més freds, la qual cosa la converteix en una excel·lent incorporació a qualsevol jardí exterior.

És fàcil de cultivar, requereix un manteniment i una cura gairebé mínims, i produirà plantes de Skunk de primera qualitat que recorden l'època de 1990 quan Skunk era tan popular i molt atractiva entre els coffeeshops d'Amsterdam. Super Skunk Auto no només manté un perfil baix, sinó que també és una gran planta per a aquells que busquen passar desapercebuts i una auto que pugui florir des de la llavor fins a la collita entre 9-12 setmanes depenent del clima. Recomanem aquesta varietat autoflorescent als cultivadors primerencs, així com als coneixedors de la vella escola que volen una explosió del passat.

super-skunk-auto-flowers

D’on prové la Super Skunk autoflorescent?

El llinatge de Skunk es remunta a la dècada de 1980, quan es va registrar com la primera híbrida creada amb varietats purament autòctones. Va ser creada per un petit cercle de breeders originaris de la zona de la badia de San Francisco i entre aquests breeders hi havia Sam The Skunkman, el breeder més famós, que va rebre el nom dels terpens punyents produïts a partir de la seva cria en el projecte Skunk i que feia pensar a la gent en els gasos que deixa anar una mofeta (skunk en anglès).

Era un grup de 6 breeders liderats per Sam The Skunkman, i estaven formats per Mendocino Joe, Maple Leaf Wilson i 3 més. L'equip tenia els objectius d'estabilitzar aquestes noves híbrides de F1 en les quals havien estat treballant sota el nom del banc de llavors Sacred Seeds.

Skunk #1 es va crear amb Columbian Gold i una mascle afganesa. En creuar una varietat autòctona sativa i una índica, es va aconseguir un veritable vigor híbrid, que va donar lloc a moltes de les híbrides i molts dels fonaments de reproducció moderns actuals. Skunk #1 va ser la primera planta que va produir descendència estable, uniforme i homogènia, amb una gran selecció de diversos fenotips que van des de la índica de floració curta fins als fenotips haze de floració més llarga.

El problema amb Road Kill Skunk

És possible que hagis sentit històries sobre el fenotip original de Road Kill Skunk i del fet que tenia una aroma tan picant i agressiva que qualsevol persona que estigués prop del teu cultiu sabia que tenies aquella planta. Com que estem parlant d’un temps en què el cultiu interior era menys avançat i no es feien servir filtres de carbó, fer créixer una planta tan forta i aromàtica com la Road Kill Skunk només atreia una atenció no desitjada i podia desencadenar en un llarg temps de presó si et declaraven culpable.

Es va demostrar que el UK Cheese és un fenotip Skunk, i si alguna vegada l'heu cultivat o fumat, podeu donar testimoni de la seva aroma. Aquest també va ser un moment en què els cultivadors d'interior i d'exterior s'havien d'adaptar i, finalment, van optar per treballar amb fenotips Skunk que no tenien aquesta pudor que atreia a la policia, sinó amb aquells que eren més afruitats, florals i cítrics. Això va donar lloc a nous fenotips i sabors com ara Lemon Skunk, Orange Skunk. Afghan Skunk, Shiva Skunk, Skunk Haze i altres fenotips o híbrids.

Els fonaments originals

A mesura que l'escena de breeding a Holanda i als Estats Units agafava volada, la genètica es transmetia entre diferents cercles i alguns van creuar la gran bassa cap a Holanda i viceversa. Quan Skunk#1 es va trobar disponible en forma de llavors i flors, ràpidament es va convertir en la base per a la majoria de breeders pioners per a projectes de breeding. Gràcies al treball meticulós realitzat per en Sam i l'equip de Sacred Seeds, ara podem gaudir d'aquestes híbrides de primera generació que ofereixen al productor estabilitat, expressió fenotípica i vigor híbrid.

super-skunk-auto-buds

Quin aspecte tenne les plantes de Super Skunk Auto?

Super Skunk Auto de Seedstocker produirà plantes curtes i xates, amb un espai internodal ajustat i una estructura de predominança i creixement índica. Un cop comença la floració a partir de la setmana 4, pots esperar que les plantes creixin fins a 80-100 cm d'alçada amb tiges fines de fusta i una cua central principal. Quan estigui completament madura, Super Skunk Auto estarà plena de petites flors amb un aspecte i una estructura esponjosos i amb una quantitat prolífica de resina que es troba a totes les fulles circumdants.

Quin aspecte tenen les flors de la varietat autoflorescent de Super skunk?

Les flors de Super Skunk Auto tenen un aspecte esponjós, molt resinós i, al tocar-les, una qualitat greixosa. Les flors estan embolcallades en pèls gruixuts de color taronja amb tricomes ben empaquetats. Mentre creixen a les plantes, hi ha una proporció elevada de flors Super Skunk Auto de calze a fulla, cosa que la fa fàcil de tallar i és una gran productora de haixix fresc congelat o tamisat sec.

Quina olor desprenen les flors de Super Skunk autoflorescents?

S'ha provat que la Super Skunk Auto de Seedstocker té un alt contingut en terpè cariofilè que es troba en especies com el clau i la canyella, i mircè que es troba en el préssec i el mango. L'aroma d'una flor seca serà una olor terrosa clàssica de la vella escola amb notes cítriques i a llimona.

Super Skunk Auto: un sabor llegendari

Les llegendes no moren mai, i una de les millors coses de la Super Skunk Auto de Seedstocker és el seu complex sabor de la vella escola. Quan encenguis un porro pur o una pipa de Super Skunk Auto, el sabor omplirà les vostres papil·les gustatives mentre experimentis tons suaus i terrosos que es barregen amb un regust cítric a l'exhalació.

Com son els efectes psicoactius de l’autoflorescent Super skunk?

Els efectes de la Super Skunk Auto de Seed Stockers són immediats i et mantindran flotant durant hores i hores. Els usuaris se sentiran concentrats, clars, optimistes, eufòrics i altament motivats. Recomanem aquesta varietat a músics, artistes, escriptors, gamers i qualsevol persona que tingui un costat creatiu. Un excel·lent fum per durant el dia, que et mantindrà concentrat durant tot el dia, permetent a les persones que han de fer moltes coses, acabar aquella llarga llista de tasques que tenen pendent. No hi ha efectes secundaris com el cansament o la desmotivació, i seguint les proves de laboratori que revelen un 20% de cannabinoides totals i un 14% de THCA, Super Skunk Auto és ideal per a fumadors amb una tolerància baixa que no volen un cànnabis massa fort.

Efectes medicinals de la Super skunk auto: aixecament de l’ànim

Super Skunk Auto té la capacitat d'aixecar l'estat d'ànim i rebaixar sentiments de depressió. Una gran varietat per millorar la claredat i la concentració, la qual cosa la converteix en una opció sàvia per als pacients mèdics que pateixen de nàusees i marejos. Aquesta varietat portarà la vostra gana a un altre nivell i, sobretot, la vostra debilitat més amagada pel dolç, de manera que per a qualsevol persona que pateix una pèrdua de gana a causa de la quimioteràpia, Super Skunk Auto de Seedstockers pot ajudar a oferir alleujament.

Quin producció té aquesta varietat autoflorescent de Super skunk?

Tot i ser una planta de mida curta, quan es tracta de la producció de Super Skunk Auto aquesta produirà entre 60 i 75 grams per planta en les circumstàncies adequades. És possible produir rendiments de fins a 350 grams per metre quadrat quan es cultiva en una instal·lació de Sea of Green. Recomanem cultivar moltes plantes molt juntes per obtenir els millors resultats.

Quin cicle vital té la Super skunk autoflorescent?

Totes les plantes autoflorescents tindran un període vegetatiu on produiran fullatge i tiges, i un període de floració on les flors creixeran. A diferència de les varietats fotoperiòdiques que requereixen un règim de llum de 18/6 durant l'etapa vegetativa i després floreixen amb 12 hores de foscor (12/12), la Super Skunk Auto de Seedstockers creixerà i florirà sota qualsevol règim d'il·luminació.

El cicle de vida només és de 9 a 11 setmanes des de que es planta, cosa que significa que és possible cultivar Super Skunk Auto a l'aire lliure durant diverses temporades. 3 setmanes d'aquest període de temps seran vegetatives i les altres 6-8 setmanes serà el període de floració.

super-skunk-auto

manual de cultiu

  Com s’han de cultivar les llavors de Super Skunk auto?

Les llavors Super Skunk Auto creixen gairebé per si mateixes i produiran resultats excel·lents fins i tot per a un cultivador novell. Recomanem plantar directament en torretes de mida gran, amb un medi de cultiu orgànic i nutrients. Gràcies al seu baix manteniment i a la seva natura fàcil de cultivar, es poden plantar molt juntes en un Sea of Green i es pot alimentar amb una quantitat de nutrients inferior a la normal. Aquestes llavors autoflorescents es poden cultivar en un balcó o terrassa on hi toqui el sol i no els fanals del carrer no les afectaran.

Com s’han de cultivar les llavors de cànnabis de Super skunk Auto a l’interior

A l'interior, Super Skunk Auto prospera amb il·luminació HID, i aconsellem que les plantes tinguin entre 18 i 20 hores de llum al dia, amb un nivell d'humitat relativa de prop del 60% durant l'etapa vegetativa i de prop del 40% durant la floració. La temperatura ambiental de la sala de cultiu hauria de ser de 24 graus centígrads, i quan les llums estiguin apagades la temperatura hauria de trobar-se al voltant dels 18 graus centígrads.

Una bona idea és començar el cultiu en torretes de plàstic o de tela de grans dimensions, i permetre que la zona de l'arrel s'ampliï i ompli les torretes per tal de preparar-les per a la producció de flors. Un cop comença la floració, notaràs que la Super Skunk Auto no s'estira gaire, arribant a una alçada final d'uns 80-100 cm. Segons el fenotip i la mida de les plantes, el temps de floració pot trigar entre 45 i 63 dies abans que les plantes estiguin a punt per a la collita.

Com s’ha de cultivar a l’aire lliure la varietat Super skunk auto?

El més important a l'hora de cultivar la Super Skunk Auto a l'exterior és proporcionar-li molt de sol i mantenir les plantes en posició orientada al sud. Hauries d'evitar trasplantar-les per així permetre que les plàntules s'arrelin directament en les torretes de tela de grans dimensions (d’uns 25 litres), o llits orgànics plens de terra i compost. Pel que fa a l'alimentació, a Super Skunk Auto no li agrada que li donin molts nutrients i és sensible als nivells elevats de CE.

Durant els primers 21 dies, les plantes es mantindran curtes. És molt important deixar créixer les arrels i tenir una gran quantitat de torretes, quantes més, millor. El temps de floració a l'exterior, segons el clima i la mida de la planta, variarà entre 6-8 setmanes. Recomanem fermament plantar a l'aire lliure entre els mesos de juliol a setembre si et trobes en una zona de climes freds, mentre que aquells que viuen a Califòrnia o a zones del Mediterrani poden permetre's el luxe de cultivar de març a octubre.

   8 Consells de cultiu per tal d’obtenir les flors de millor qualitat

super-skunk-auto-buds

1. Plantar les llavors germinades directament en testos grans farà que les plantes aconsegueixin les seves màximes dimensions i unes collites que potencialment seran les més grans. El nostre consell aquí és utilitzar torretes de feltre, ja que permeten que les arrels de les plantes creixin cap a fora i es puguin podar. Això, bàsicament, significa que en comptes de fer-se una bola d’arrels tal com es veu amb una torreta de plàstic típica, les arrels simplement giraran i creixeran cap a l'altre costat.

2. Tenir les plantes autoflorescents en una ubicació orientada al sud permetrà que les plantes Super Skunk Auto rebin la màxima quantitat de llum solar directa. El nostre consell aquí és trobar un punt al jardí, terrat o balcó on les plantes puguin gaudir de la màxima quantitat de sol i així evitar haver de moure-les. Haver de moure torretes pesades per tal de poder perseguir el sol pot ser una feina dura i que requereix molt de temps.

3. Regar les plantes en excés pot inhibir el creixement de les arrels i fer que les plantes s’atrofiïn i produeixin molt poca flor. El nostre consell aquí és que quan vagis a regar les torretes, comprova que el medi estigui el més sec possible abans d'aplicar aigua o solució nutritiva. Menys és més, i com més oxigen estiguin exposades les arrels, més buscaran un nou espai.

4. Hem descobert que a les llavors de Super Skunk Auto no els agraden els alts nivells de solució de nutrients. El nostre millor consell aquí és alimentar-les amb només la meitat de la concentració de solucions nutritives i deixar molt de temps per a un període de neteja exhaustiu de 14 dies quan utilitzis fertilitzants líquids orgànics o químics. Si utilitzes nutrients químics, assegura’t de comprovar els nivells de CE amb un bolígraf.

5. Entrenar les plantes de cànnabis pot tenir molts beneficis, des d'augmentar els rendiments a permetre que entri més llum directa a la part alta de la planta. El nostre consell aquí és no entrenar la Super Skunk Auto i permetre-la créixer pel seu compte, ja que algunes tècniques d'entrenament poden ser contraproduents i causar-li estrès. Evita tècniques com el super cropping, la poda i el lligat un cop les plantes ja creixen.

6. Si vols cultivar cànnabis d'un sabor excel·lent per al consum propi, és basic que rentis les arrels durant els últims14 dies. El rentat és fa donant només aigua natural i sense donar cap nutrient. Això es fa per tal de descompondre i rentar les sals no dissoltes entre les arrels i permetre que les plantes esgotin les seves reserves internes. El nostre consell aquí és rentar sempre les arrels de les plantes, perquè sinó, la seva flor no serà tan agradable de fumar.

7. La botrytis (també coneguda com a malura) és un patogen aerotransportat que atacarà les plantes de cànnabis amb flors i, en molts casos, les floreix de dins cap a fora. La principal causa de que les flors es podreixin i pateixin un mal cas de floridura, es deu a la manca de flux d'aire i d'aire fresc al voltant de les flors. El nostre consell aquí és que, a l’exterior, les flors no es mullin o es quedin humides, i assegura’t que hi hagi molt d'aire fresc circulant per les torretes i la part superior de les plantes. A interior és essencial mantenir múltiples ventiladors oscil·lants que proporcionin un corrent d'aire fresc constant i la humitat relativa no passi del 40% durant la producció de flors.

8. Si heu escollit cultivar les vostres llavors Super Skunk Auto en terra i compost, llavors és una bona idea inocular el medi amb bacteris, microorganismes i fongs beneficiosos. Podeu comprar-ho fàcilment a la vostra botiga de cultiu local i un cop hàgiu inoculat les arrels, les plantes formaran una relació simbiòtica amb les arrels i la xarxa tròfica del sòl circumdant. Els fongs micorrízics no només augmenten els rendiments, sinó que també augmenten l'absorció de nutrients i la disponibilitat de la xarxa tròfica de la terra.

super-skunk-auto-dry-bud

Compra les llavors de Super Skunk autoflorescent a Seedstockers al millor preu

Si mai vas poder viure l’onada de Skunk que va existir a Amsterdam a la dècada de 1990, ara és la teva oportunitat de cultivar una versió autoflorescent d'una varietat llegendària. A la Super Skunk Auto de Seedstockers li encanta el clima càlid i pot suportar un estrès per calor extrem, i sota un clima més difícil funciona també increïblement bé. Una autoflorescent de baix perfil, que passa desapercebuda i és de baix manteniment que és el millor fum durant el dia i un imprescindible per als cultivadors novells i aquells que no tenen gaire experiència!

També Interessant

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es