Moby Dick Fem

White Widow x Haze

Selecciona la teva pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Impostos inclosos

Tipus de cultiu: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Producció: Enorme
THC: Alt (23 - 26%)
Sabor: Dolç
Efecte: Happy Chill
Periode de floració: 9 setmanes
Experiencia: Intermedi

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

Moby Dick Fem seeds

La llavor feminitzada Moby Dick de Seedstockers forma part d’una genètica que cap cultivador vol perdre’s. Representa dècades de treball dur i la seva genètica beu de tot el món per tal de produir un dels exemples més espectaculars de genètica sativa domesticada disponible avui en dia. Una planta que floreix ràpidament, amb una producció exageradament pesant i que fa que sigui una varietat emocionant de cultivar i que s’hagi convertit en una de les preferides dels consumidors

Genètica de la varietat Moby Dick


La varietat Moby Dick de Seedsctockers es la filla prodigi de la White Widow. A finals del 1980 i principis del 1990 la White Widow era la font d’innumerables rumors dins la industria. Tothom volia tenir una part de la widow original. Des de llavors, ha guanyat copa rere copa gràcies a la extensa neu que cobreix les flors que produeix i pels seus efectes forts i que perduren. Creuant White Widow amb una varietat Haze desconeguda (segurament una haze original obtinguda dels germans Haze) hem creat una genètica sativa, feminitzada, al·lucinant i superpsicodèlica. Aquesta varietat té un període de floració més curt, fet que la fa adequada tant pel cultiu d’interior i exterior.

Característiques del cultiu


Gràcies a mig segle de breeding compromès amb les genètiques més elitistes de tot el món, les llavors feminitzades de Moby Dick expressen algunes de els característiques més desitjades pel que fa al cultiu. Les plantes vegetatives es beneficiaran i respondran contentes al cultiu i a l’entrenament de les branques. Espera veure estructures de ramificació robustes que podran suportar sense cap problema quantitats massives de pes. Dit això, els cultius gegants i pesats de las flors més desitjades, son el reflex de què la construcció dels llaços i de les estructures de suport és vital quan es cultiva aquesta varietat.

PERFIL DE CANNABINOIDES I TERPENS


Les llavors feminitzades de Moby Dick produiran flors increïblement fortes i potents. La quantitat de tricomes, que son els que fan que sembli que està coberta de neu, son centres de producció de cannabinoides i terpens. Els nivells de THC poden arribar a un màxim de 26% i, en alguns casos, inclús s’ha informat de la presencia d’espores de THCV. Això podria explicar, parcialment, perquè l’experiència que es té i els efectes corresponents, son tan psicodèlics i potents. Espera notar gustos increïbles que et recordaran a vainilla i sucre. Així com altres genètiques poden ser, a vegades, massa potents pel que fa a l’olor, la varietat Moby Dick es lleugera i dolça d’una forma que molts consumidors troben refrescant. Alguns usuaris han descrit el perfil de Moby Dick com a cítric i amb una barreja que els recorda a l’eucaliptus.


Efectes de la varietat feminitzada Moby Dick


La varietat Moby Dick té una genètica que et deixa amb un pam de nas. T’afecta al cap amb força i ràpidament, i és bastant estimulant. Tot i que els seus efectes son molt potents, molts usuaris se senten molt productius i preparats per fer un munt de coses. Els increïbles antecedents ancestrals de la varietat Moby Dick es tradueixen també en un efecte durador. Aquest és el tipus de marihuana que et deixarà col·locat fins i tot, hores després de l’última pipada. Moby Dick.

També Interessant

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es