Curing Jar

The Seedstockers x Cannasseur Club

Selecciona la teva item

Units

-
+

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Enviament gratuït a partir de comandes de €250

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

Curing Jar

El pot Seedstockers x Cannasseur Club: La solució definitiva per a l'emmagatzematge de flors!

Cansat dels teus valuosos flors seques perdent la seva frescor i potència? Digueu adéu a la preocupació que les flors seques perden el seu gust i aroma. El nostre pot per a l'emmagatzematge ofereix espai suficient per guardar fins a 60 grams de les teves flors seques favorites. Ara pots mantenir fresc i potent un subministrament d'un mes durant més temps!
Amb unes mesures convenients de 9 x 20 centímetres, el pot per a la cura Seedstockers x Cannasseur és prou compacte per encaixar discretament a qualsevol prestatge o calaix. El seu disseny elegant i refinat també el converteix en una incorporació estilosa a la teva col·lecció.
Compta amb un higròmetre integrat, que et permet controlar i ajustar la humitat amb facilitat. Mantenir el nivell d'humitat ideal és essencial per preservar la qualitat de les teves flors seques.
Cada pot per a la cura Seedstockers x Cannasseur ve amb dos paquets Boveda de 8 grams i un sota-got. El paquet Boveda ajuda a mantenir la humitat ideal, mentre que el sota-got preserva el pot i les superfícies de la teva llar.
No deixis que la teva col·lecció preciosa perdi la seva màgia. Millora la teva forma d'emmagatzemar avui mateix. Té les teves flors seques perfectament preservades cada vegada. Agafa ara el teu pot Seedstockers x Cannasseur i eleva la teva experiència de collita al següent nivell!

Stores up to 60g of Dried Flowers
Compact Design (9 x 20cm)
Hygrometer Integrated
2X 8g Boveda Bag 62%RH
Cork's Coaster

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es