Blue Moby© Auto

Blue Moby X Moby Dick Auto

Selecciona la teva pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Impostos inclosos

Ciclo de vida: 12 setmanes
Tipus de cultiu: Indoor/Outdoor
Dominant: Hybrid
Producció: Enorme
THC: Mitjà (14 -22%)
Sabor: Dolç Picant
Efecte: Happy Chill
Experiencia: Principiant

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Enviament gratuït a partir de comandes de €250

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

Blue Moby© Auto seeds

Donat l’excel·lent llinatge del què prové, no es estrany que la Blue Moby causi una gran impressió vagi on vagi. Si li dones una mica d’atenció a aquesta híbrida de cannabis, et recompensarà amb uns rendiments increïbles i amb un aroma a nabius espectaculars. Aquí t’expliquem tots els secrets de cultiu que necessites saber per a gaudir al màxim d’aquesta joia del cannabis.

Quina genètica es troba darrere de la Blue Moby?

La Blue Moby és una híbrida de cannabis feminitzada i autoflorescent que va començar amb el creuament de Blue Dream i Sour Diesel, amb la finalitat de fer que aquesta varietat que per si mateixa ja fa mala olor, en fes més. Una selecció d’aquest creuament es va creuar amb Moby Dick, una varietat coneguda pels seus grans rendiments de flors extremadament potents que fins i tot contenen quelcom de THCV.
Finalment, una selecció d’aquest creuament es va retrocreuar amb Blue Dream un cop més per assegurar que tots els fenotips tinguessin el sabor i l’aroma dels nabius intensos. El fenotip 1 captura particularment l’estructura original de les flors de Blue Dream, ajudat per la Moby Dick i així poder obtenir flors encara més gruixudes.

blue-moby-auto

Dos fenotips


La Blue Moby mostra dos fenotips molt específics. Un d’ells és curt, premut i compacte, amb copes ben gruixudes que fa impressió veure-les. Aquesta planta de cannabis està acabada molt ràpid i produeix rendiments massius. L’altre fenotip s’estira molt i no mostra la mateixa característica de copes sobredimensionades. A més a més, tarda una setmana més a començar a florir i tardarà dos, o fins i tot 2, setmanes més a madurar adequadament. Es cobreix de copes molt més petites, que donen com a resultat tones i tones de pistils vermells. El primer fenotip s’emporta definitivament el primer premi, ja que mostra el que molts consideren el resum de l’estructura de les flors i les copes.

Propietats organolèptiques de la Blue Moby


Els fenotips presentats aquí desprenien una gran varietat d’aromes, entre els que es trobaven els que poden recordar als pastissos de nabius, xarop de nabius o qualsevol altre producte fet amb nabius. Els filtres de carboni van tenir dificultats per a mantenir el ritme d’aquesta varietat en particular, així que, pensa posar-te al dia pel que fa a la ventilació abans de que arribis a tenir problemes amb els teus veïns.

Morfologia


El primer fenotip produirà plantes de menys de 60 cm d’alçada que no creixeran massa, així que no ocuparan gaire espai. Son perfectes per quan només tens un petit espai disponible o vols passar desapercebut. El segon fenotip desenvolupa moltes branques laterals i pot arribar a ser més alt que el primer (uns 80 cm).

¿Quina olor fa aquesta planta?

Des del principi de la floració, la Blue Moby desprèn olor de nabius. S’hi poden trobar bons tons kushy que també s’obren camí en les foses nassals a mesura que la planta madura, tot i que la intensitat dolça dels nabius és la senyal inequívoca de què algú té quelcom de Blue Moby entre el seu cultiu. Alguns fenotips son més dolços, mentre que d’altres expressen aromes agres i, fins i tot, a menta, quan la planta encara està viva.

Aroma de les flors seques

Les flors seques mantenen la seva dolçor ensucrada de nabius, al mateix temps que desenvolupen un aroma terrós i a fusta que es nota de veritat durant l’espessa fumada de Blue Moby.

Quin atractiu visual té la Blue Moby?

La Blue Moby s’emporta el premi a l’estructura de flors més bonica gràcies a les seves gegants besties nevades que mostren tots els colors de l’aurora boreal. Les copes sobredimensionades del primer fenotip son impressionants i els milers de pistils rojos que cobreixen a la seva germana constitueixen una magnífica flor.

 Quins efectes produeix la Blue Moby?

La Blue Moby produeix una forta sedació corporal així com també un viatge mental. No és una varietat per a pesos lleugers! Aquesta híbrida et colpejarà darrere dels ulls abans d’anar cap a les teves galtes i baixar-te per tot el cos. Encara que hi ha una relaxació corporal extrema, no significa que l’efecte sigui exactament de quedar-te empoltronit al sofà. Segueix havent-hi certa estimulació que manté la ment activa tot i que és fàcil durant tot el dia que et queda per davant tinguis el cap als núvols.

blue-moby-auto-2

¿Quin tipus de producció pots esperar obtenir de la Blue Moby?


Totes les plantes van produir una bona collita, al voltant d’una mitja de 150 g per planta. Tot i així, el fenotip curt i cepat va ser el que va produir el rendiment més gran (més de 200 g per planta).

Manual de Cultiu

blue-moby-auto-3

Com cultivar la Blue Moby

La Blue Moby és una varietat increïblement fàcil que, com mostren les proves, produirà quantitats gegants d’herba potent, fins i tot amb la quantitat de nutrients més petita. Això vol dir que la Blue Moby no és una varietat pesada tot i produir uns rendiments mortals. La defoliació és clau per diverses raons, però sobretot per ajudar a maximitzar el rendiment i, per tant, et recomanem que et familiaritzis amb aquesta tècnica.

Període de floració

El primer fenotip va tardar relativament poc a estar a punt, uns 75 dies. Tot i així, el segon fenotip possiblement hauria estat més content amb un cicle complet de 90 a 100 dies per poder obtenir resultats òptims. Dit això, el rendiment de les dues varietats fa que l’espera valgui la pena, si és que hi ha l’opció de tenir una floració més llarga.
El segon fenotip també necessita un període de prefloració prolongat, i se l’hi ha de donar prou temps per a què maduri adequadament i es pugui veure realment el què pot oferir.

Fase vegetativa

El primer fenotip de la Blue Moby només tardarà 4 setmanes abans que comenci la floració de veritat. El segon fenotip pot començar a mostrar signes de floració a les 5 setmanes, però no començarà a accelerar el seu ritme fins a la sisena o setena setmana.

Quins nutrients necessita la Blue Moby?

Aquestes plantes es van cultivar en terra genèrica per a torretes de 1,8-2-2. Es va utilitzar 1 g de cal dolomita/litre de terra com a font de calci i magnesi. Encara que durant la fase vegetativa no van necessitar més nutrients que els que ja es trobaven a la terra, aquestes plantes van acceptar tots els nutrients addicionals que se’ls hi va donar. Es recomana aportar fòsfor i potassi addicionals durant la floració per tal d’augmentar el rendiment i la potencia.

Els millors consells per a cultivar la Blue Moby a l’aire lliure

Serà necessari desfullar molt els dos fenotips per a obtenir el màxim rendiment. Aquesta bellesa té un munt de nodes, cosa que vol dir que tindrà uns rendiments gegants, però necessita molt recolzament. El primer fenotip acostuma a fer una bona feina de recolzament, mentre que el recolzament al segon fenotip és realment necessari.

blue-moby-auto-4

Els millors consells per a cultivar la Blue Moby a l’interior

Els cultivadors d’interior també es poden beneficiar de la defoliació extensiva. També es recomana tenir contenidors grans per a minimitzar la freqüència de rec un cop la planta estigui més avançada en la fase de floració. S’ha de tenir en compte que quan es troba al final de la seva maduració la Blue Moby absorbeix moltíssima aigua.

Els millors consells per als petits cultivadors

Si tens un espai reduït, pot ser que sigui constructiu plantar diverses llavors i després seleccionar el primer fenotip i rebutjar el segon. No hi perdràs res i et beneficiaràs d’una producció més gran de les millors flors. Això és fàcil de fer ja que al principi de la floració pots distingir clarament els dos fenotips.

També Interessant

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es