Rucu Cucu OG Auto

Tangie x OG Kush Auto

Ciclo de vida : 10-11 setmanes Tipus de cultiu : Indoor/Outdoor Dominant : Sativa Producció : Enorme THC : Alt (23 - 26%) Sabor : Cremós Dolç Efecte : Happy Chill Experiencia : Principiant
Selecciona la teva pack
Pack
 • 1
 • 3
 • 5
 • 25
Impostos inclosos
-
+

 • cup-winner Best New Strain - Autoflower World Cup

  Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

  Enviament gratuït a partir de comandes de €250

  Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Llavors gratis a partir de 59,00 €

Enviament discret

Rucu Cucu OG Auto seeds

La Rucu Cucu OG Auto és la versió autoflorescent de la llegendària Rucu Cucu OG, varietat creada en col·laboració amb l’amic de Seedstockers El Mero Mero.

Aquesta versió autoflorescent XXL s’ha fet creuant el fenotip seleccionat de Tangie utilitzat per crear la varietat feminitzada, amb la OG Kush Auto més gasosa i productiva de la nostra col·lecció. Gràcies a la seva llarga selecció, vam creuar OG Kush F5 original amb una de les ruderalis més grans que es troben disponibles en el nostre banc genètic. Vam intentar seleccionar les plantes que mostraven menys característiques de ruderalis per així obtenir una genètica de grans dimensions, uns nivells de THC realment alts i una estructura forta.

La varietat Rucu Cucu OG Auto és fàcil de cultivar. Recomanem usar sempre una terra rica i tova barrejada a 30%-50% amb fibra de coco. Això ajuda a què les arrels es desenvolupin més ràpid i més fortes, per així poder obtenir la millor qualitat i maximitzar la collita. És una autoflorescent de nova generació gràcies als seus terpens amb un marcat gust a mandarina barrejat amb un de dièsel intens. Les flors son compactes i extremadament gebrades. Si es cultiva bé, el THC pot arribar al 25%!

Rucu Cucu OG Auto pot ser cultivada a l’aire lliure, a l’interior o en un hivernacle. A l’exterior té un cicle vital de 10 setmanes des de la llavor fins a la collita tot i què a l’aire lliure o en un hivernacle pot tardar una setmana més. Recomanem una mida de torreta mínima d’11 litres i, si es cultiva a l’interior, s’han de deixar les llums enceses durant 20 hores o donar-li només 4 hores de foscor.
L’efecte és realment potent. Al principi et produeix una increïble sensació d’eufòria, perfecta per a augmentar la creativitat, però al cap d’una estona comença una onada relaxant.

Si estàs buscant una autoflorescent d’alt nivell, has de cultivar la Rucu Cucu OG Auto; va sorprendre a tot el nostre equip de breeders i a molts dels cultivadors d’arreu del món que estan acostumats a fer proves!

També Interessant

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es