Mandarin Panties© Feminitzades

Mandarin Cookies y Pink Panties ((Florida OG x (Florida OG x Birmania))

Selecciona la teva pack
Pack
  • 1Seeds
  • 3Seeds
  • 5Seeds
  • 25Seeds

Units

-
+
Impostos inclosos

Tipus de cultiu: Indoor/Outdoor
Dominant: Indica
Producció: Gran
THC: Alt (23 - 26%)
Sabor: A herbes Cítric
Efecte: Happy Chill
Periode de floració: 8-9 setmanes
Experiencia: Intermedi

Pots pagar amb Visa / Mastercad, tranferència bancaria o efectiu

Tots els productes de Seedstockers tenen garantia de qualitat.

Free seeds over 50,00 €

Enviament discret

Mandarin Panties© Feminitzades seeds

Les llavors de marihuana Mandarin Panties són el resultat de la unió de dues guanyadores de copes cannàbiques. A la seva genètica podem trobar el vigor de la Girl Scout Cookies millorat amb la Pink Panties, obtenint així grans collites, un sabor cítric deliciós i un efecte relaxant.

La fusió d'aquestes genètiques ha donat lloc a llavors d'alta qualitat, oferint al cultivador plantes dinàmiques que s'adapten a moltes tipologies de cultiu i sense complexitat per al sembrat. Podràs veure una planta compacta amb forma de pi, una gran cua central i diverses flors que semblen satèl·lits de l'enorme flor central que està carregada de resina i que té alts nivells THC.

La floració a l’interior pot durar entre els 65 i els 73 dies. Per tal d'obtenir una planta espessa al final de cultiu es recomana un període vegetatiu curt, ja que al final del cultiu serà quan cada cm serà recobert per flors i resina.
Compra ara llavors Mandarin Panties Feminitzada!

Informació de Cultiu

Interior

A l'interior són plantes molt compactes, encara que si no hi parem atenció, amb l'ajuda de les podes apicals poden omplir la superfície de cultiu en poc temps. Els seus ancestres sativa, que son els que aporten el sabor més cítric, li donen una empenta notable a l'hora de fer-les avançar cap a floració. Per això, si no es vol fer algun tipus de poda, es recomana intentar assolir una alçada de no més de 25 cm per poder després passar a floració tenint plantes robustes i compactes. Les branques laterals es queden apuntant cap amunt i, com a satèl·lits, al voltant de l'estructura apical.

Depenent de l'expressió del fenotip i si sobretot si es busca un efecte realment activant, és possible collir plantes en només 65 dies a partir del canvi a 12h de llum. A l'efecte que provoca la Mandarin Panties es nota molt la genètica de la Pink Panties, un efecte polièdric vàlid tant per activar-se com per a relaxar-se i fer desaparèixer qualsevol tipus de dolor. El sabor agradable a herba cítrica i el fum dens degut a l'abundant presència de resina, ens elevarà alleujant les tensions del dia i celebrant el moment d´unió amb aquesta planta.

Exterior

Els cultivadors d'exterior tindran una planta que, malgrat les flors denses, ofereix una alta resistència als atacs de fongs. Als cultivadors de zones amb una mica més d'humitat que la vulguin provar, se’ls recomana una aportació de silici i trichoderma.
Les plantes, amb un cicle de creixement extens, poden oferir una producció realment sorprenent, amb un sabor intens i persistent. Si es dona la casualitat que necessitem un cultiu una mica més discret, la Mandarin panties respon molt bé a les podes apicals. Les branques poden ser gruixudes, fortes i curtes i oferir una flor amb forma piramidal, densa i extremadament enganxosa.

A l'exterior i a l'hemisferi nord, la Mandarin Panties Feminitzada pot cultivar-se fins a l’arribada de finals de setembre, o principis d'octubre, mentre que a l'hemisferi sud seria fins a finals de març, o principis d'abril. Mantenint aquest calendari assolirà el seu millor estat floral, amb una alta presència de terpens i un gran nivell de principi actiu.

Et pot interessar

Seedstockers_Catalunya Reviews with ekomi.es